VIIKKOSUUNNITELMA

Ihastjärven koulu 015-650132, 2-3lk, luokanopettaja Jaana Strandman 050-9100540 tai 044-7945504 ja sähköpostiosoite: jaana.strandman@mikkeli.fi, http://ihastjarvi.vuodatus.net

Viikko 34 18.-22.8.2008

Aihealueet ja sisällöt sekä viestit kotiin:

Äidinkieli:

Aakkostaminen, kasviston käytön harjoitteleminen ja tiedon etsintä netin Google-hausta, kiven tarina

Matematiikka:

3lk Yhteen- ja vähennyslaskua luvuilla 0-100, summa ja erotus

4lk Yhteen- ja vähennyslasku allekkain, summa ja erotus

Ympäristötieto:

Pihan kasvit, kasvin ja kukan osat

Kuvaamataito:

kivimaalausta

Musiikki:

laulaen, kanteleen soiton alkeet

Liikunta:

ma 18.8. 3-4 –luokan olympialaiset (lajit selviävät maanantaina) viikonloppu aikaa virittäytyä kisakuntoon, pe 22.8. Yleisurheilua koulun kentällä

Käsityö:

virkkaus

Teemakeskiviikko:

kivitaideprojekti ja koulun 110-vuotistapahtuman ohjelmiston harjoittelu, terveellisen välipalan valmistaminen

VIESTIT:

Mikkelin kaupungin opetustoimen lukuvuosisuunnitelmaan voi käydä tutustumassa blogissamme. Blogimme on myös tärkeä väylä kodin ja koulun välillä, joten käykääpä siellä usein ja kommentoikaa.

Ke 20.8. Taiteilija Terhi Kastehelmi tulee ohjaamaan ja opastamaan meitä kiven käyttömahdollisuuksiin taiteessa ja kertoo omasta työstään. Päivää varten jokainen oppilas tuo 2-3 kiveä, jotka on huolella valinnut. Kiven valinnassa voi huomioida seuraavia asioita: kokeilet sitä käteesi tunnustellen, katsot sitä, mietit, mahtaako sillä kivellä olla tarinaa, kiveä maalataan, joten sileä pinta on eduksi, kiven koko voisi olla noin nyrkin kokoinen tai pikkasen isompi. Tuo kivesi keskiviikoksi 20.8. mennessä koululle.

Ke 20.8. klo 18.00 vanhempienilta/kokous, jossa valitaan uusi neuvottelukunta, pohditaan lukuvuosisuunnitelmaa sekä käytännön koulutyön järjestelyjä. Opettajat kertovat omissa luokissaan luokan käytänteistä ja tavoitteista lukuvuodelle. Tervetuloa!

Viikon kotitehtävänä on terveellisen välipalan valmistaminen

          Aurinkoterveisin Jaana