Maaliskuun INFOA

Kokeita on tulossa mm. matematiikasta, ajankohta selvinnee tuonnempana. Myös pistokokeita eri aineista on odotettavissa, jotta läksyjenluku pysyy selkäytimessä, eikä unohdu.

Meillä menee hienosti, kiitos siitä sekä oppilaille että koteihin.

Mari

Tälle viikolle:

5. luokkalaiset osallistuvat(vanhemmat, oppilaat ja opettajat sekä avustaja) tällä viikolla kyselylomakkeen muodossa Jyväskylän yliopiston tutkimukseen, jossa kartoitetaan Mikkelin koululaitoksen tilaa ja kykyä kohdata erityisen tuen tarvetta opetuksessa. Kyselylomakkeet on ma 3.3. jaettu oppilaiden oppilaiden mukana koteihin.

Vanhemmat palauttakaa kyselylomakkeet palautuskuoressa mahdollisimman pikaisesti kouluun, viimeistään keskiviikkoon 5.3.2008 mennessä.

5.3. Koulujen väliset hiihtokisat Rantakylässä. Matkaan lähtevät Jere, Aleksi ja Nita. Romon Arto lähtee oppilaiden huoltajaksi. Muilla normaali koulupäivä.

 Pe 7.3. menemme kaupunkiin. Tämä toimii -kilpailuun valitut joukkueet menevät Ammattikoululle kilpailutöidensä esittelyyn ja muut Urheilupuiston koululle liikkumaan ja kirjastoon.

Tämä toimii -kisaan osallistuvat: Jere, Alisa, Teemu ja Elina sekä  Jenny, Saija, Aleksi ja Valtteri.

Koulu alkaa normaalisti 8.15, ensimmäinen tunti on 4-6. luokalla matematiikkaa. Lähtö koululta 9.00 ja paluu n. 15.00. Ota mukaan sisäliikuntavarustus. Ruokailu muilla kuin kilpailijoilla Urheilupuiston koululla.

Oppilaat jäävät pois tullessa kotiensa kohdalle ja Pertti ajaa Karnun, Paajalan, Pullialan ja Rasinahontien oppilaat koteihinsa. Jos oppilas jää kaupunkiin, siitä tarvitaan perinteisesti kirjallinen lupa.

Pitemmälle ajalle:

Liikunta: vko 10 luistelu ja sisäliikunta, vko 11 hiihto, vko 12 luistelu jne… elämme säiden mukaan.

5.-6. luokkalaisten maantieto-biologia-historia-jaksotus keväälle

vko 10 historia jatkuu

vkot 11-14 maantieto, Tyynenmeren ympäristö

vkot 14-18 historia, Itsevaltiuden ajan Ranskasta Ranskan vallankumoukseen.

vkot 19-22 biologia ja fysiikkakemia

Aloitamme myös viikolla 11 koulun esittelyvideon työstämisen. Ideoita voi laittaa muksujen mukana tulemaan koululle.

Mitä hyviä, loistavia ja valloittavia puolia kannattaa tuoda esille Ihastjärven koulusta?