Koulun ja neuvottelukunnan tiedote koteihin 8.1. 2008

Ihastjärven koulun ja oppilaiden vanhempien järjestämä lastentapahtuma la 19.1.2008 klo 10 - 14 Kalevankankaan koululla. Tapahtuman teema on "Reissussa". Lastentapahtumassa on seikkailurata, jossa on eri maanosiin liittyviä tehtäviä, satutuokio (lapset lukevat omia kirjoittamiaan satuja ja tarinoita vieraille), ongintaa, piirustuskilpailu, kasvomaalausta ja bufetti sekä Ihastjärven kylää esittelevä piste. Lisäksi klo 13 - 14 järjestetään lastenkonsertti, jossa esitetään lasten lauluja leikkien ja tanssien. Konsertissa soittaa oppilaiden ja opettajien lisäksi kylän oma yhtye, Nelo-Set. Oppilaille päivä on koulupäivä ja koulu järjestää kuljetuksen, mikäli tarvetta on. (ilmoita alla olevalla lapulla meno- ja paluukyyti). Oppilaille tarjotaan päivän aikana ruoka. Oppilaat saavat korvauksena vapaaksi perjantain 2.5.2008.

Seikkailurataa alamme pystyttää perjantaina klo 17 eteenpäin. Kaikki vanhemmat, jotka pääsette ja ehditte, tulkaa mukaan tapahtuman järjestelyihin. Tarvitsemme erilaisia isoja kankaita, mikäli kotoa löytyy.

Palkintoja ongintaan tarvitaan reilusti. Jos kotoa löytyy ongintaan sopivaa tilpehööriä, ota yhteys Rönkkösen Sariin puh. 050 330 9001.

Ihastjärven koulu täyttää 110 vuotta syksyllä 2008. Neuvottelukunta päätti aloittaa Ihastjärven koulusta kertovan leikekirjan tekemisen. Jos kotoa löytyy kouluun liittyviä lehtiartikkeleita, lainaisitteko niitä kopioimista varten? Artikkeleita kerää Dysterin Anita puh. 050 370 8362.

Koulun neuvottelukunnan ja kylätoimikunnan välistä yhteistyö tiivistetään ja tarkennetaan. Kaikki vanhemmat joukolla mukaan osallistumaan kevään kyläkokoukseen (päivämäärä vielä avoin).

Lisätietoja tapahtumasta ym. saa koululta ja neuvottelukunnan jäseniltä.