VIIKKOSUUNNITELMA
Ihastjärven koulu 015-650132, 2-4lk, luokanopettaja Jaana Strandman 050-9100540 tai 044-7945504 ja sähköpostiosoite: jaana.strandman@mikkeli.fi
Viikko 1  2.-5.1.2007
Aihealueet ja sisällöt sekä viestit kotiin:

Äidinkieli:  2lk yhdyssanat ja oma kirjoittaminen
                       3-4lk sanaluokat              

Matematiikka:  2lk kuukaudet, kellonajat
                                3lk Kertolaskua allekkain
                                4lk Jakolasku

Ympäristötieto: 3-4lk Tutkimme keksintöjä-polkupyörän runko  
                                    2lk Talvinen luonto

Uskonto: 3-4lk Unennäkijä
                       2lk Uusi vuosi   

Kuvaamataito: taidenäyttely perjantaina Mikkelin taidemuseossa

Musiikki: .rati riti ralla, tuli talvi halla

Liikunta: Välituntiliikuntaa

VIESTIT:
TERVETULOA KOULUUN JA ALOITTAMAAN KEVÄTLUKUKAUTTA!
·    Ke 3.1. klo 18 neuvottelukunnan kokous. Neuvottelukunnan jäsenet ja varajäsenet tervetuloa!
·    Pe 5.1. menemme 2-6lk koko päiväksi kaupunkiin. Käymme taidemuseossa tutustumassa Grimmin satuihin ja sitten käymme Tuomiokirkossa ihastelemassa kirkkoarkkitehtuuria ja tutustumassa kirkkoon. Ruokailemme Urheilupuiston koululla. Aamulla menemme siis koulubussilla ja oppilaat käyttävät omia bussikorttejaan.. Oppilaat nousevat bussiin oman kodin kohdalta kaupunkiin menevään bussiin klo 8.15 koulun kohdalta, n. klo 8.25 Valkeajärven tienhaara jne. Karnun ja Paajalan oppilaat sekä ne, joille ei koulukuljetusta kuulu lähtevät bussiin opettajien mukana koululta. Aamukuljetus normaalisti Peran taksilla koululle. Palaamme klo 12.00 kaupungista lähtevällä bussilla ja oppilaat jäävät kotiensa kohdalle.
·    Ke 10.1. klo 18 Vanhempien ilta koululla. Aiheina: opetussuunnitelman arvokeskustelu ryhmissä, koulun kevään toiminta ja lastentapahtuman järjestelyistä keskustelu ja päättäminen, Tervetuloa!
·    La 20.1.2007 on järjestämämme Lastentapahtuma Kalevankankaan koululla klo 10-14. Kaikki, jotka pääsevät mukaan tervetuloa järjestelyihin ja tapahtumaan. Päivä on oppilaiden koulupäivä ja sillä korvataan pe 18.5. vapaaksi. Oppilaille järjestetään kuljetus, mikäli tarvitsevat ja ruokailu tietenkin. Päivän tarkoituksen on kerätä rahaa kevätretkeä varten ja toteuttaa samalla monia opetuksellisia tavoitteita käytännön tilanteissa.

Mukavaa Viikkoa!