Aurinkoinen tervehdys! Tiedote 4.8.2008

Kesälomaa on jäljellä muutama päivä ennen kuin koulutyömme jälleen käynnistyy. Toivottavasti kaikki ovat rentoutuneet ja tuoksuttaneet, maistelleet, kuunnelleet ja tunnustelleet kesää.

Koulumme henkilökunta lukuvuonna 2008-2009 on seuraavanlainen:

Keittäjä/siistijä Merja Väisänen

Luokanopettaja 0-1lk Minna Pastila

Luokanopettaja/rehtori 3-4lk Jaana Strandman

Luokanopettaja 2lk, 5-6lk Mari Muinonen

Englanninopettaja Paula Virta

Erityisopettaja Pirjo Lampinen

Kouluterveydenhoitaja Riitta Sillanpää

Mikkelin kaupungin lomautuksien vuoksi koulunkäyntiavustajan saaminen on hyvin epävarmaa. Asia selviää vasta alkavalla kouluviikolla. Jokainen opettaja on lomautettuna syksyn aikana 8 päivää.

Koulutyö alkaa maanantaina 11.8.2008 klo 8.25. Koulubussi kulkee silloin normaalin aikataulun mukaisesti kaupungista Pullialaan ja takaisin. Ensimmäisenä aamuna oppilaat pääsevät koulubussiin ilmaiseksi ja älykortit jaetaan ensimmäisenä koulupäivänä. Pertin taksi ajaa aamulla ensin Paajalan ja Karnun oppilaat ja sitten Vehkasaaren ja pohjoisen puolen oppilaat. Pertin kuljetusaikataulu on alustavasti seuraavanlainen:

klo 7.35 Paajala Julia Ku., Siiri, Sofia, Julia Ki., Severi, Iisa, Tuomo (Julia Ki. ja Severi jäävät Pertin kyydistä Ihastjärventien ja Paajalan tienristeyksen bussipysäkille odottamaan bussia ja tulevat sillä koululle)

klo 7.45 Teemu

klo 7.50 Karnu Alisa, Olli, Esa, Tatu, Inka

klo 8.05 Koululle

klo 8.15 Joonatan

klo 8.25 Koululle

Paluukuljetus koulupäivän päätyttyä klo 12.30. Ensin pohjoinen Ihastjärvi ja sitten Paajala ja Karnu.

Ensimmäisenä päivänä koulua on kaikilla klo 12.30 saakka ja sen jälkeen lukujärjestyksen mukaisesti. Iltapäivätoiminta alkaa myös ensimmäisenä koulupäivänä. Vanhemmat olette tervetulleita seuraamaan koulutyötämme!

Valokuvaus ti 12.8.2008 klo 9.30 alkaen. Myös huoltajat ja sisarukset tervetuloa kuvauksiin!

La 6.9.2008 klo 9-12 Koulumme viettää 110-vuotista taivaltaan avoimien päivän merkeissä. Ohjelmassa oppilaiden esityksiä, vanhojen kirjojen ja kouluvälineistön näyttely ja kahvitarjoilu. Tervetuloa muistelemaan vanhoja kouluaikoja ja tutustumaan nykyiseen kouluumme! 

Vanhempien ilta ja vanhempien kokous ke 20.8.2008 klo 18.30. Vanhempien kokouksessa valitaan uusi neuvottelukunta seuraavaksi kolmeksi vuodeksi. Jäseniä neuvottelukunnassa on viisi ja heillä jokaisella henkilökohtainen varajäsen. Neuvottelukunnan tehtävänä on toimia koulun ja kodin välisen yhteistyön edistäjänä ja osallistua koulun kehittämistyöhön sekä antaa koulun/oppilaitoksen toimintaan liittyviä lausuntoja ja tehdä esityksiä. Lisäksi vanhempien illassa keskustelemme lukuvuosisuunnitelmasta ja luokkien opetuksesta jne. Toivomme, että tuotte rohkeasti asioita, mielipiteitänne ja näkemyksiänne esille. Lämpimästi tervetuloa!

Tervetuloa aloittamaan uutta iloista kouluvuotta!

Toivottaa Ihastjärven koulun henkilökunta

Mikäli jollakin on kysyttävää tähän tiedotteeseen liittyen tai muuta asiaa, Jaana vastaa puheluihinne ja viesteihinne numerossa 044-7945504, 050.9100540 tai sähköpostitse jaana.strandman@mikkeli.fi