Toivottavasti loma oli rentouttava sillä kahdeksan viikon puserrus joululomaa kohti on alkamassa.

Alkusyksy sujui hienosti luokallamme, siitä kiitos niin oppilaille kuin taustajoukoillekin. Läksyt ja tavarat ovat olleet mukana ja huolehdittuina (ainakin melkein) ja hommat on hoidettu ajallaan. Toivottavasti jatkamme samaan malliin.

Teemakokonaisuuksista siirrymme aluksi luonnonvarojen aihealueeseen eli ympäristötiedon ja fysiikka-kemian (5.-6.lk) kirjat mukana.

Seuraavaksi keskitymme itsenäisyyspäivään sekä perinnejouluun tutustumme joulun alla.

Keskiviikkona 31.10. lähdemme kaupunkiin bussilla koululta klo 8.25 (kaikki tulevat normaalisti koululle). Palaamme 11.55 lähtevällä bussilla ja 4. luokkalaiset voivat jäädä kotiensa kohdalla pois. Kyyditykset hoidetaan normaalisti. 5.-6. luokkalaisilla on vielä pari oppituntia koululla. Käymme kaupungissa tutustumassa ortodoksiseen kirkkoon sekä Ekotorin toimintaan. Ruokailemme Urheilupuiston koululla.

Viikolla 44 (kuluva viikko) osallistumme Nuoren Suomen järjestämään Vipinää Välkälle -tempaukseen. Liikumme paljon välitunneilla sekä muutenkin, joten varustus on hyvä olla sen mukainen. Torstaina 1.11. klo 9.45 tulee radio Novalta aiheeseen liittyvää ohjelmaa.

Arviointikeskusteluja pidän tarpeen mukaan joko henkilökohtaisesti tapaamalla tai puhelimitse. Otan yhteyttä asian tiimoilta piakkoin.

Tänä vuonna juhlistamme Suomen itsenäisyyspäivää Gaalalla 4.12. klo 18.00 Ihastjärven metsästysmajalla. Tilaisuus on juhlallinen ja ohjelma tanssiaisineen sen mukaista. Kaikki perheet ovat lämpimästi tervetulleita, tarjolla on ohjelman lisäksi mm. buffet-pöytä pientä maksua vastaan sekä tanssiaiset.

Kahdeksan viikon urakka päättyy 22. 12 todistusten jakoon.

Terveisin Mari