Koulussamme on monia puutteita. Esimerkiksi liikuntatunnin jälkeen pitäisi päästä suihkuun, eli enemmän suihkuja. Liikuntatunnit ovat muutenkin vajaita, koska ei ole tarpeeksi isoja tiloja. Jos tulee säämuutos, ei voi tehdä sen tilalla mitään. Ei voida pelata koulussa sählyä, eikä mitään muutakaan sisäliikuntalajia. 

 

Ruokasali olisi myös aika kova sana. Kun nykyisin syömme paikallamme niin jos vahingossa kaatuu piimät koulukirjoille niin se on voi voi. Ruokasalissa tällaista ongelmaa ei kuitenkaan ole. Syöminen oikeassa ruokapöydässä olisi myös todella hyvä, koska olisi enemmän tilaa syödä.

 

 

Tekninen tila saisi olla isompi, jotta siellä voisi tehdä metallitöitä, eli hitsata. Tekstiilissä on myös puutteita. Kankaanleikkuuseen tarvittaisiin iso pöytä. Nyt joudumme leikkaamaan kangasta lattialla.

 

Parakki on työtilana huono koska on liian pieni. Sinne ei tule vettä, joten siellä ei ole vessoja. Liikuntasalina se on liian pieni tila, eikä siellä voi tehdä mitään.

                                               

Jokaiselle luokalle olisi myös hyvä, sellainen oma toiminta huone, jossa voisi tehdä koulu tehtäviä opettajan pyynöstä. Siellä voisi tehdä rauhassa töitä.

 

Aleksi,Tomi ja Paula