VIIKKOSUUNNITELMA

Ihastjärven koulu 015-650132, 3-4lk, luokanopettaja Jaana Strandman 050-9100540 tai 044-7945504 ja sähköpostiosoite: jaana.strandman@mikkeli.fi, http://ihastjarvi.vuodatus.net

Viikko 21  16.-20.3.2009

Aihealueet ja sisällöt sekä viestit kotiin:

 

Äidinkieli:  Esitelmän työstäminen-tiedon haku, tietotekniset taidot (hakukoneen käyttö internetissä, tekstin muokkaaminen ja tekstin käsittely), Ihastjärvi-lehteen sarjakuvat ja jutut

                       

Matematiikka:  3lk Lukualue 0-10000, kymmenet ja sadat kertolaskussa

                                4lk pituuden, massan ja tilavuuden yksiköt

 

Ympäristötieto:  tutkimme keksintöjä- kuinka polkupyörän rungosta saadaan kevyt, mutta kestävä

 

Kuvaamataito: maalaus, värein merkitys ja värien tunnetilat

 

Musiikki: bändisoiton alkeet

 

Liikunta: Ma 16.3. luistelua ja Pe 20.3. luistelua

 

Käsityö:  Peli, neulonta

 

Teemakeskiviikko: Maalaten

 

Kerhomaanantai: Askartelu

 

VIESTIT:

 

  • Menovinkkejä viikonlopuksi – Peisinkorven Erän pilkkitapahtuma Penttilän rannassa su 15.3.klo 9-12 ja kylän kehittämis- ja ulkoiluiltapäivä su 15.3.2009 klo 15 koululla. Tervetuloa!
  • Tämä toimii kilpailussa emme valitettavasti päässeet jatkoon Helsinkiin, mutta kokemusta saimme ja vietimme mukavan päivän ammattiopistolla erilaisissa työpajoissa. Taisipa joku saada kiharoita hiuksiinsa ja lakata kyntensäkin.
  • Kouluväki oppilaineen ja henkilökunta on päättänyt perustaa koululle oppilaskunnan. Siihen on valittu vaaleilla 6 oppilasta  ja oppilaat ovat seuraavat Saija, pietu, Teemu H., Julius, Olli ki., ja Iisa. Onnea ja menestystä heille oppilaskuntatoimintaan. Ensimmäinen kokous on maanantaina 16.3. klo 10.20-10.45. Siinä kokouksessa oppilaskunta järjestäytyy eli heidän keskuudestaan valitaan sihteeri, puheenjohtaja ja edustaja neuvottelukunnan kokouksiin. Oppilaskunta on päätetty valita lukuvuodeksi kerrallaan ja seuraavat oppilaskunnan jäsenet valitaan elokuussa 2009. Tämänhetkinen oppilaskunta toimii siis toukokuun 2009 loppuun.
  • Ti 17.3. Jaana KELPO-hankekoulutuksessa, sijaisena Heidi Simos.
  • Tämän viikon ja seuraavankin aikana tulen soittamaan koteihin kysellen lapsenne koulutyöstä kodin näkökulmasta. Mikäli joku haluaa varata erillisen arviointikeskusteluajan, se on mahdollista.

Mukavaa viikkoa!

Toivottelee Jaana

Ystävänpäivää voi viettää joka päivä!!!