VIIKKOSUUNNITELMA

Ihastjärven koulu 015-650132, 3-4lk, luokanopettaja Jaana Strandman 050-9100540 tai 044-7945504 ja sähköpostiosoite: jaana.strandman@mikkeli.fi, http://ihastjarvi.vuodatus.net

Viikko 23  30.3.-3.4.2009

Aihealueet ja sisällöt sekä viestit kotiin:

 

Äidinkieli:  Esitelmän työstäminen-tiedon haku, tietotekniset taidot (hakukoneen käyttö internetissä, tekstin muokkaaminen ja tekstin käsittely), työpistetyöskentely, noitatarinat

                       

Matematiikka:  3lk  Kulma, monikulmiot, kolmiot

                                4lk kymmenet ja sadattuhannet, suuruusvertailua, pyöristäminen

 

Ympäristötieto:  tutkimme keksintöjä- hammaspyörä  kevään merkkejä, pääsiäisruohojen laitto

 

Musiikki: bändisoiton alkeet, nokkahuilut mukaan tiistaiksi musiikin tunnille.

 

Liikunta: Pe  3.4. Hiihtoa

 

Käsityö:  Peli, neulonta

 

Teemakeskiviikko: Marionettiteatteriesitykset/pääsiäisaskartelua

 

Kerhomaanantai: pääsiäisruohot, tuo kotoa jokin astia/alusta, jota voisimme ”tuunata”/koristella ja kylvää siihen ruohon.

 

VIESTIT:

 

  • Kiitos huoltajille keskusteluista ja toivon jatkossakin, että otatte rohkeasti yhteyttä lastenne koulutyöhön liittyvissä asioissa.
  • Koulullamme työharjoittelussa on aloittanut Tiia Kolu. Hän opiskelee nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaajaksi ja on koulullamme 22.5.2009 saakka. Toivotamme hänet tervetulleeksi!
  • Koteihin on jaettu kevätretkitiedote ja alaosa lapsen ja huoltajan osallistumisesta tulee palauttaa koululle 1.4.2009 mennessä.
  • Ma 30.3. klo 9.00-11.30 tulevan lukuvuoden esikoululaiset ja uudet ekaluokkalaiset tulevat tutustumaan kouluumme. Tervetuloa!
  • Ti 31.3. Jaana aamupäivän KELPO-hankepalaverissa, sijaisena
  • Pe 3.4. 2009 Noitakoulupäivä, ohjelmassa virpomisvitsojen tekoa, maskeerausta, loitsuja, luudalla lentoa, Kyöpelinvuoren noitatarinat. Perjantaiksi voit pukeutua.

 

Aurinkoista viikkoa ja kevään tuoksutteluja!

Jaana

 

 

Taiteilijamme Pauliinan herkkukori vesivärityö