Tiedote vanhempienillasta ja neuvottelukunann kokouksesta

* Koulumme on saanut koulunkäyntiavustajan kevätlukukaudeksi ja tehtävässä on aloittanut maanantaina 12.1. Anneli Hämäläinen. Anneli vastaa myös kevään ajan koulumme siistijän tehtävistä.

* Päätettiin järjestää lastentapahtuma la 14.2.2009 klo 9-13 Kalevankankaan koululla. Neuvottelukunta laatii asiasta erillisen tiedotteen, joka tulee koteihin tämän viikon aikana. Tiedotteessa vastuutehtävät ja -henkilökysely, ketkä pääsevät sinä päivänä ja edellisenä iltana töihin tapahtumaamme.

* Neuvottelukunta on luopunut kokouspalkkioistaan syksyn ajalta ja niistä kertyneet 990e on käytetty Heurekan lippujen ja ruokailun sekä bussin varausmaksuun.

* Kevätretkelle suuntaamme Helsinkiin ke 29.4.2009, jossa vierailemme Heurekassa ja muut vierailukohteemme ovat vielä avoimina. Lähtö aamulla koululta klo 7.30 ja paluu puolen yön maissa, jolloin seuraava koulupäivä to 30.4.2009 on vapaa. Iltapäivätoiminnan kanssa on neuvoteltu siitä, että iltapäivätoimintaa on to 30.4. heti aamusta alkaen ja sinne voivat mennä pientä korvausta vastaan myös ne oppilaat, jotka tarvitsevat aamupäivällä hoitopaikan. Kevätretki on vapaaehtoinen ja vähän lähempänä ajankohtaa asiasta tulee tieodte, jossa huoltajat ilmoittavat, osallistuuko oppilas retkelle vai ei. Mikäli oppilas ei osallistu, hänellä on lukujärjestyksen mukainen opetus ja yksi opettajistamme jää koululle.

* Kevätjuhlaksi päätimme järjestää Prinsessa Ruusunen -näytelmän, jota esitetään joko koululla tai jossakin näyttämöllä kaupungissa. Mahdollisesti Tarja Pyhähuhta on tulossa mukaan ohjaustehtäviin. Avoinna on siis vielä, missä laajuudessa näytelmä toteutetaan.

Lisätietoja edellä olevista asioista voi tiedustella koululta.