KOOSTE VANHEMPAINILLAN (29.8.09) ASIOISTA

 

  • Englanninopettaja Paula Virta toivoi, että vanhemmat ottavat häneen yhteyttä englannin kielen opiskelua koskevissa asioissa. Hänelle voi soittaa tai ottaa yhteyttä sähköpostitse. Puhelinnumero löytyy koteihin jaetusta tiedotteesta (2.8.07)

 

  • LUKUVUOSISUUNNITELMA

-         Henkilökunta esitteli lukuvuosisuunnitelman, jota he olivat pohtineet ennen koulun alkua. Lukuvuosisuunnitelmaan on ehdotettu joitakin koulun tapahtumia ja niiden päivämääriä. Neuvottelukunta käsittelee ja hyväksyy (toivottavasti) lukuvuosisuunnitelman ja sen jälkeen se laitetaan koulumme blogiin. Vanhemmat voivat esittää omia ideoitaan neuvottelukunnalle.

 

  • Koulua on remontoitu kesän aikana alkuperäisen suunnitelman mukaan. Koulumme on saanut kokonaisuudessaan uuden keittiön ja ilmastointi on uusittu. Joitakin vesiputkia on jouduttu myös nostamaan lattiatasosta katonrajaan. Koulun peruskorjaus muiltakin osalta tulisi toteuttaa, joten asia on ajankohtainen myös tulevana lukuvuotena.

 

  • KOULUMATKAT

-         Oppilaita muistutetaan heijastimien käytöstä ja turvavöiden kiinnittämisestä linja-autoissa.

 

  • PARKKIPAIKKA

-         Koulupihan autoliikennettä pyritään vähentämään turvallisuussuunnitelman mukaisesti, joka laadittiin koulun ja vanhempien yhteistyössä keväällä -07. Molempiin koululle johtaville teille tulee lippusiima, joka estää autojen ajon pihaan silloin kuin pihalla on oppilaita. Vanhempia pyydetään käyttämään nouto- ja hakupaikkana urheilukentän läntisellä reunaa, johon on Peisinkorventieltä liittymä.

 

  • NEUVOTTELUKUNNAN toimikausi muutetaan kolmeen lukuvuoteen kaupungin yleisen linjauksen mukaan. Siten nyt toimiva neuvottelukunta jatkaa tehtävässään vielä seuraavan lukuvuoden.
  • Oppilaat voivat tuoda edelleen oman purkkapussin kouluun. Purkan otamme ruokailun jälkeen.
  • Nokkahuilun soitonopetus alkaa jo 2.luokalta. Nokkahuilun voitte halutessanne hankkia Savon musiikista. Minna-opelta oppilaat saavat sopimushintalapun, jolla nokkahuilun voi ostaa hintaan 6€. Koululla on myös muutamia nokkahuiluja oppilaiden käyttöön.
  • TEEMAT

-         Lukuvuosi on jaettu kymmeneen eri teemaan, jota käsitellään samanaikaisesti kaikilla luokkatasoilla huomioiden tietysti oppilaiden iän. Näin pyritään mahdollisimman monipuoliseen ja eheään oppimiseen. Keskiviikot ovat (klo 8.15- 12.15.) projektipäivä, joiden aiheet liittyvät käsiteltävään teemaan. Teemat löytyvät myös blogista.

 

MUISTATTEHAN KÄYDÄ VILKAISEMASSA KOULUMME BLOGIA

ihastjarvi.vuodatus.net 

ja toivomme, että KOMMENTOITTE.