VIIKKOSUUNNITELMA

Ihastjärven koulu 015-650132, 2-3lk, luokanopettaja Jaana Strandman 050-9100540 tai 044-7945504 ja sähköpostiosoite: jaana.strandman@mikkeli.fi, http://ihastjarvi.vuodatus.net

Viikko 10 3.-7.3.2008

Aihealueet ja sisällöt sekä viestit kotiin:

Äidinkieli:

2lk Käsialakirjoitus, luova kirjoittaminen

3lk Riimit, lukeminen

Matematiikka:

2lk erilaiset muodot

3lk Mittaaminen – massan yksiköt

Ympäristötieto:

talvinen luonto

Kuvaamataito:

legomaailma, noidan hattu –kilpailu Kenkäveroon (osallistumme Kenkäveron järjestämään kilpailuun, jossa tarkoituksena on suunnitella noita Nokinenälle hattu. Toteutamme sen niin, että jokainen luokka suunnittelee ja toteuttaa oman hattunsa ja siihen vielä tarinankin)

Musiikki:

laulaen ja soittaen

Liikunta:

Luistelua tiistaina ja torstaina, mikäli sää ja jää sallivat, perjantaina sisäliikuntavarustus

Käsityö:

2lk Ketjusilmukka, 3lk ompelukoneajokortti, Tämä toimii -kilpailu

VIESTIT:

Tervetuloa loman jälkeen kouluun ja aloittamaan kevään odotusta!

* Osallistumme 2lk (vanhemmat, oppilaat ja opettajat sekä avustaja) tällä viikolla kyselylomakkeen muodossa Jyväskylän yliopiston tutkimukseen, jossa kartoitetaan Mikkelin koululaitoksen tilaa ja kykyä kohdata erityisen tuen tarvetta opetuksessa. Kyselylomakkeet on ma 3.3. jaettu oppilaiden oppilaiden mukana koteihin.Vanhemmat palauttakaa kyselylomakkeet palautuskuoressa mahdollisimman pikaisesti kouluun, viimeistään keskiviikkoon 5.3.2008 mennessä.

* Ma 3.3. rakennamme ja leikimme legoilla legomaailmassa, jonka teemme luokkaamme. Mikäli lapsella on oma legorakennelma, hän voi tuoda sen mukanaan kouluun. Irtolegoja ei kannata kodeista tuoda, sillä ne voivat sekoittua koulun legojen kanssa.

* Pe 7.3. menemme kaupunkiin. Tämä toimii-kilpailuun valitut joukkueet menevät Ammattikoululle kilpailutöidensä esittelyyn ja muut Urheilupuiston koululle liikkumaan ja kirjastoon. Luokaltamme kilpailutöidensä esittelyyn lähtevät Heta, Joonatan R., Julius, Aatu, Nita, Riku ja Jesse. Lähdemme aamulla koululta klo 9 ja palaamme noin klo 15.00. Ensimmäinen tunti klo 8.15-9.00 on äidinkieltä, joten vain äidinkielen kirjat mukaan, lisäksi sisäliikuntavarustus. Ruokailemme Urheilupuiston koululla ja kilpailijat ammattikoululla. Oppilaat jäävät poistullessa kotiensa kohdalle ja Pertti ajaa Karnun, Paajalan, Pullialan ja Rasinahontien oppilaat koteihinsa. Iltapäivätoimintaan menijät tulevat koululle. Tsemppiä kilpailuun!