Koululla tapahtuu viikon aikana seuraavia asioita

Keskiviikko 3.9. koulua vanhaan malliin.

- pukeudumme kuten aikoinaan (1900-luvun alkuvuosikymmenet) koululaiset ja opettajat pukeutuivat( tytöt hameissa ja esiliinoissa, pojat paidoissa ja polvihousuissa). Yritys ja ajatus on tärkein.

- oppilaat saavat koululta ruokana vellin sekä maitoa, omat eväsleivät tuodaan voipaperiin käärittynä mukana kotoa. Syötäväksi voi myös ottaa marjoja ja omenoita tms. Pyrimme tässäkin historiallisia tosiseikkoja kohti (ei suklaapatukoita, jugurtteja yms.)

- koulukyydit toimivat historiasta poiketen normaalin nykypäivän tapaan.

- oppiaineina keskiviikkona on mm. laskentoa, kaunokirjoitusta, luonnontietoa

Kuva esimerkkinä menneiltä ajoilta

Perjantaina 5.9. retki Harjukosken myllylle

- 5.-6. luokka sekä osa 4. luokkalaisista lähtee myllylle pyörällä, ohjeet ovatkin tulleet jo aikaisemmin. Lähtö koululta heti 8.00, Atte tienlaidasta 8.20

- Muut luokat kulkevat bussilla, sekä Peran kyydillä. Aino ja Vilja tulevat suoraan kävellen myllylle 8.50.

- Takaisin pyöräilijät ovat koululla n. 12.30 (Atte voi jäädä jo matkalta) ja muut samoihin aikoihin. Koulukyydit toimivat normaalisti.

Lauantaina 6.9. avoimien ovien päivä koululla 9-12

- Oppilaat ovat järjestäneet ohjelmanumeroita sekä kasanneet näyttelyitä liittyen koulun historiaan ja 5.-6. luokkalaiset hoitavat näyttelyiden esittelyn. Näyttelyyn liittyviä tavaroita voi toimittaa koululle nimettyinä keskiviikkoon mennessä. Tarjolla myös kahvia ja pullaa, ehkä kakkua, vanhempien toimesta sekä myytävänä ja lunastettavana logo-tuotteita.

Lämpimästi tervetuloa!