VIIKKOSUUNNITELMA

Ihastjärven koulu 015-650132, 2-3lk, luokanopettaja Jaana Strandman 050-9100540 tai 044-7945504 ja sähköpostiosoite: jaana.strandman@mikkeli.fi, http://ihastjarvi.vuodatus.net

Viikko 4 21.-25.1.2008

Aihealueet ja sisällöt sekä viestit kotiin:

Äidinkieli:

2lk Tutkimusasema luokassamme, käsialakirjoittaminen

3lk Tutkimusasema, diftongi

Matematiikka:

2lk Kertotaulu

3lk Murtoluvut

Ympäristötieto:

Maailmalla, ajan yksiköt 3lk Pohjois-Eurooppa

Kuvaamataito:

Osallistumme Länsi-Savon piirustuskilpailuun aiheena Ystävyys

Musiikki:

laulaen

Liikunta:

sisäliikunta koululla

Käsityö:

2lk Pärrä, 3lk tasosolu ja mäntäpillin pussi

VIESTIT:

Kaunis kiitos kaikille Teille, jotka olitte mukana toteuttamassa lastentapahtumaamme! Yhteistyössä on voimaa ja iloa!

Mikkelin kaupungin opetustoimi osallistuu Jyväskylän yliopiston järjestämään erityisopetuksen tutkimukseen, jossa etsitään opetuksen hyviä käytänteitä. Hyvien käytänteiden pohjalta kehitetään kaupungin ja koulujen opetusta sekä opettajien täydennyskoulutusta ja pohditaan resursseja. Koulumme on päässyt tutkimukseen mukaan ja se toteutetaan koulullamme lomakehaastatteluna sekä vanhemmille, opettajille että oppilaille. Kysely on helmikuussa 2lk ja 5lk oppilaille ja heidän vanhemmilleen. Tarkempaa tietoa asiasta tulee myöhemmin tai mikäli haluat lisätietoa jo nyt kerron mielelläni.

Ke 23.1. 3-6lk menevät Annelin ja Marin kanssa kirjastokäynnille kaupungin pääkirjastoon. Oppilaat nousevat aamulla kaupunkiin menevään koulubussiin eli Valkeajärven tienhaara noin 8.25, Kuuru 8.30. Oppilaat käyttävät bussikortteja. Ruokailu on Urheilupuiston koululla ja paluu klo 11.55 matkakeskuksesta lähtevällä bussilla. 3lk jää kotinsa kohdalla pois ja koulupäivä päättyy siihen.

Iloista viikkoa!